Workshop Castello lite.jpg

Trinn II  -  Workshop i TOSCANA - ITALIA

Innhold:
Bli med til pittoreske, kulinariske og kultur-rike ITALIA! På workshopen vil du blant annet lære effektive metoder for å åpne din kreativitet - og intuisjon - og for å øve evnen til å SE og transformere dette til fotografier på uttrykksfulle og kommuniserende vis. Du får daglige oppgaver samt grundige og konstruktive tilbakemeldinger på dine arbeider / bilder. Det blir et tett program med tverrfaglige forelesninger og øvelser - men likevel med rikelig tid til å fotografere og bearbeide bildene. Dessuten tar vi selvsagt vare på det Toscana kan by på av kulinarisk nytelse og kulturelle muligheter - i sammenheng med vår fotografiske utvikling. Du møter et trygt og godt miljø der skapende entusiasme, inspirasjon, selvtillit og egenutvikling står sentralt. Trykk her for å se hva tidligere deltakere skriver om workshopen i Italia.

Sted og deltakere:
Vi bor på et nydelig sted for oss selv - tilknyttet et 800 år gammelt slott med fantastisk panoramautsikt over Lunadalen og Apuanealpene i vakre Toscana. Området byr på spennende historie, her er rikt på atmosfære, mat, vin, kultur, kunst, natur og arkitektur. Middelhavet er ikke langt unna. Her er det mye som er egnet for å inspirere og nære dine sanser. Det er absolutt duket for en opplevelse for livet... Vi blir max 10 deltakere - slik at det blir god tid til hver enkelt. Workshopen bygger på Trinn I og er også åpen for deg som har studert ved BNSOP første semester med Robert som lærer. Om du ikke har slik bakgrunn og likevel ønsker bli med nå - ta kontakt :) 

Pris, dato og info:
Tid: Lørdag 26 mai til lørdag 2 juni.
Normal pris 9.900 for workshopen. Overnatting kr 4.900 for hele uken.
Rabatt kr: 2000,- ved påmelding før 1. april, dvs 7.900 for workshopen. 
Reise ordnes av den enkelte. Norwegian har rimelige ruter til Pisa og Milano. Maten ordner vi selv på sosialt vis og tilpasses workshopen.  

Påmelding:
Du sikrer din plass ved å sette inn 2800,- på konto 9615.12.63108
NB! Husk å merke med navnet ditt + å sende meg en mail om din påmelding. Beløpet er bindende og tilbakebetales ikke dersom du senere avbestiller kurset. Det resterende betales innen to måneder før workshopstart - eller etter avtale. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på til post@robertsannes.com Velkommen! Gleder meg!


Velkommen!