ITALY  -  Reviews
 

For en fantastisk uke! Her har jeg fått store utfordringer både med egenutvikling og fotografisk. Jeg har virkelig måtte gå inn i meg selv, og kommet ut med større styrke og bevissthet. Utfordringene som har stått på rad har blitt løst med glede og entusiasme. Og vi har hatt det fantastisk moro. Igjen, tusen takk. Dette anbefaler jeg til ALLE.
-Wenche Engebretsen - wenche.engebrethsen@gmail.com

 

Kan det bli bedre?!
Du har virkelig forandret mitt perspektiv og min oppfatning når det gjelder ideer, tanker og bilder og alt annet egentlig! Jeg har faktisk ikke tatt så mange fine bilder på 23 år som jeg har gjort her på én uke. 
-Sandra Lund-Andersen -  sandra.lund.andersen@gmail.com

 

Jeg kommer aldri til å glemme vår magiske uke. Du har omfavnet hele gruppen med ditt inspirerende vesen og tilstedeværelse. For meg har noe av den største opplevelsen vært å kjenne på alt det positive i omgivelsene og i meg selv –Jeg reiser hjem med stor hunger etter å fullføre og sette i gang med fotoideene som nå virrer rundt inne i meg. 
-Merethe Flakstad Johnsen  - mflakstad84@hotmail.com

 

Kreativiteten og skapergleden var på bånn da jeg dro hit, og nå drar jeg hjem med hodet fullt av ideer! Jeg har lært så mye her som har hjulpet meg til å presse grenser og ignorere stemmen i hodet som sier ”du kan ikke”, og nå har hodet mitt sagt ”PLING” flere ganger enn jeg kan huske :-)
En fantastisk uke, et fantastisk sted, en fantastisk gjeng. Wow… 
Synes undervisningen har funket VELDIG bra og jeg har personlig ikke hatt noe imot at vi har sittet ut i de sene nattetimer. Jeg har levd i en liten lykkelig boble hele uka. Fortsett slik Robert. Jeg vet denne workshopen ikke bare har hjulpet meg, men alle de andre også. Tusen tusen takk.
-Kine Jensen - kine.jensen89@gmail.com

 

Jeg har hatt en helt uforglemmelig opplevelse! Jeg synes hele opplegget har vært knallbra. Håper du fortsetter å spre visjonen din. Din positivitet smitter! Arrivederci!
-Sandra Lund-Andersen -  sandra.lund.andersen@gmail.com

 

Tusen takk for at du har gitt så mye av deg selv, fordi du er en inspirasjonskilde og får oss til å ville våge oss selv. Og takk for at du har gitt meg et minne som for alltid vil prege meg! 
-Isabella Martinsen - isabella.martinsen@storm.no

 

Fantastico. Denne uken har betydd / betyr mye for meg og hvordan jeg kommer til å leve mitt liv fremover. Tusen takk for at du deler din skaperkraft med oss og for et guddommelig opplegg. Du er årsaken til mye godt her i verden og jeg håper at du alltid vil følge dine intensjoner. 
-May-Synnøve Hansen mshansen@me.com

 

Du har beriket mitt liv og viser veien slik at dørene åpnes for enorme positive endringer.
Denne reisen har endret livet for alltid.
-Anne Lene Skotterud - als76@online.no

 

ITALIA WORKSHOP