CD2_006-Edit.jpg

Trinn i

Weekend Workshop

Hvordan åpne for mer kreativitet? Hvordan trene  evnen til å kommunisere på en gripende og engasjerende måte gjennom fotografi? Hvordan utvikle din kapasitet til å SE og bli INSPIRERT - og til å transformere dette til fotografiske uttrykk? Hva er det som hemmer deg og spesielt hva er det som fremmer deg - som skapende fotograf og menneske? Hvordan kan du vekke din egen entusiasme og ditt potensial? 

Workshopen er svært innholdsrik og intensiv med mye inspirasjon og faglige utfordringer. Den er egnet for både nybegynnere og profesjonelle; Du møtes der du er. Les gjerne tilbakemeldinger fra de som har vært med tidligere. Denne workshopen tilsvarer det materialet som gås gjennom på BNSOP første semester med Robert Sannes som lærer - så om du har deltatt der kan du gå rett til Trinn II. Velkommen!

Tid: 20-22 april 2018
Sted: Studio Robert Sannes - 40 min fra Oslo
Pris: 3800

Om du lurer på noe - ta kontakt
 

07apr15rs058nr2-Edit-3.jpg

Trinn II

En uke eller 10 dager

Bli med til fantastiske BALI eller pittoreske ITALIA! Du kan bare SE og SKAPE det du har forutsettinger for; Her går vi i dybden på hva dine forutsettinger er - og hvordan du kan utvikle dem best mulig. Hva er ditt virkelige potensial og hvordan kan du metodisk åpne for din kreativitet, intuisjon, skaperkraft og uttrykksevne - med fotografi som verktøy? 

Du lærer meget effektive og gjennomprøvde metoder som du kan ta med deg videre i livet. Workshopen vil også kunne holdes andre steder enn på Bali og i Italia - men stedet vil være nøye valgt ut for å gi best mulig ramme rundt de grunnleggende prosessene vi går gjennom.  Om du ønsker mer informasjon - eller ønsker rabatt som student eller arbeidsledig - så er du hjertelig velkommen til å ta uforpliktende kontakt - så sender jeg deg mer info. 

Neste workshop: 28. APRIL -  5. MAI 2018
Sted: ITALIA - Toscana
Pris: 9800 for workshop 3000 for overnatting
Påmelding: Åpen for å søke nå - begrenset med plasser

Delbetaling kan avtales. 

0902220-Edit-2.jpg

Trinn III

1,5 måned ukentlig på kveldstid

Endringsprosesser og nye, positive og kreative vaner trenger tid for å etablere seg. Dette er et tilbud til deg som ønsker sette de kreative metodene fra Trinn II i verk over tid i et egnet og inspirerende miljø.

NB! Om du ikke har vært med på Trinn II men likevel ønsker være med på en slik mentor-prosess i Oslo-området så si i fra - da vil du kunne tilbys en kortversjon av Trinn II i Norge - og likevel kunne bli med på Trinn III. 

Vi møtes på kveldstid en gang i uken med ny inspirasjon, nye innsikter og nye oppgaver hver gang - og med  grundige gjennomgåelser der konstruktive tilbakemeldinger for den enkelte står sentralt. 

Tid: Onsdagskvelder fra 16. mai - 20. Juni 2018
Sted: Studio Robert Sannes - 40 min fra Oslo
Pris: 4800

Om du lurer på noe - ta kontakt

 
07jan18rs029-Edit-Edit-2.jpg

Mentorprogram

3 måneder

Mentorprogrammet er for deg som virkelig ønsker deg videre. Dette programmet er svært grundig og utviklet over to tiår. Det går i dybden på hva den menneskelige BEVISSTHET er og hvordan vi kan utvikle våre evner til å SE, skape og kommunisere - gjennom endringsprosesser i egen bevissthet og tilstedeværelse.

Dette innebærer også å styrke evnen til intuisjon, kontemplasjon, kreativ flyt og generell åpenhet forbi sinnets autoritet og begrensende forestillinger.

Programmet bygger på en rekke integrerte modeller på menneskets potensial sett i sammenheng med nyere forskning. Samtidig er kreativitet, lek og intuitiv åpenhet helt essensielt i programmet. Du får med andre ord sammensatte verktøy, oversiktlige kart og grundige innsikter som du kan anvende resten av livet.

NB! Gjennomført deltakelse på MENTORPROGRAMMET gir deg mulighet til å videreføre dine prosesser gjennom utviklings og inspirasjons plattformen www.y-initiative.com. På denne nettsiden kan du lese mer om temaer som MENTORPROGRAMMET åpner for - der fotografi brukes som skapende verktøy for kommunikasjon og utvikling.

Det anbefales sterkt å ha deltatt på Trinn I og II først - men alle kan søke. Si i fra om det er noe du lurer på eller om du ønsker mer informasjon. Det vil tas inn max 10 deltakere slik at det blir god kvalitetstid for den enkelte og rom for grundige faglige gjennomgåelser underveis. Den innledende workshopen vil kunne foregå utenfor Oslo.

Tid:
Innledende workshop: 14
/9 til 16/9
Deretter annenhver onsdagskveld fra
26/9 - 5/12 2018

Sted: Studio Robert Sannes - 40 min fra Oslo
Pris: 12.800 NOK

 

CDM23-23ny -Edit-2.jpg

TEma-workshops

 

Det arrangeres tidvis enkeltstående workshops og kurs med spesifikke tema for å gå mer i dybden. Det kan handle om meditasjon, intuisjon, bevissthet, helse, kontemplasjon med mere - men fotografi vil alltid være et sentralt verktøy i prosessene - samtidig som vi integrerer mye tverrfaglig inspirasjon og næring. 

Kursholdere vil kunne variere. Om du vil ha tilsendt informasjon direkte til deg når nye kurs settes opp så skriv deg inn nederst på siden her. Si gjerne i fra om det er et spesielt tema du er interessert i - så vil vi kunne tilpasse oss dine ønsker bedre.


Neste tema-workshop: Utstilling & Bok
Varighet: Ett år, møtes månedlig + workshop
Tid: Oppstart mars 2018
For: Deg som har deltatt på MENTORPROGRAMMET
Sted: OSLO
Pris: 14.800

Romadanser-1P-Edit-2-2.jpg

TRAVEL-WORKSHOPS

 

Bli med på reise! Oppdag nye steder både der ute og i deg selv - sammen med andre foto-entusiaster. Her inspirerer vi hverandre og henter kraft og motiver i stedene og kulturene vi besøker. Her lar vi reisen selv være utgangspunkt for det som vil frem og uttrykke seg - gjennom faglig tilrettelegging og et godt samhold og miljø underveis. Konstruktive gjennomganger av deltakerenes arbeider vil stå sentralt.

Disse reisene er lagt opp med en god porsjon selvstendighet fra deg som deltaker - men vi hjelper hverandre selvsagt - med gjensidig respekt, inspirasjon og støtte :-)  Gi beskjed om du vil være med på neste reise eller ønsker å bli invitert på kommende turer. Du kan skrive deg inn for uforpliktende å motta invitasjoner nederst på siden her. Velkommen! 

 

Neste tema-workshop: Kommer
Tid: kommer
Sted: kommer
Pris: Kommer 


 
 

"Livet er for kort til å ikke delta på workshop med Robert Sannes"
- John T Merg
"Robert Sannes er en lærer i Patch Adams katogorien. Inspirasjon er en underdrivelse!"
- Kine Beate Øynes