REVIEWS  -  Trinn III
 

Hvis det er noen som inspirerer til å bruke sansene innen fotografi så må det være Robert Sannes. Han har gitt meg et helt nytt syn på hva fotografi er. Tusen takk for at jeg fikk bli kjent med deg og at du gir så mye av deg selv.
-Ole Christian Eklund  oceklund@online.no Trinn III

 

Hvordan får du det til? 
Budskapene dine er tydelige, enkle (tross komplisert tema) og overbevisende. Du har gitt meg mye å gruble på, mange knagger og flere aha-opplevelser. Du river i meg, men gir samtidig et reelt håp, og troen på løsning i nær fremtid - et verktøy for ut-vikling det er godt å tro på. Takk. Jeg gleder meg til fortsettelsen.
-Liv Due ldue@online.no Trinn III

 

Jeg ser virkelig fram til onsdagene på Trinn III, det er akkurat som om du får mennesker rundt deg til å puste inn en annen og ny luft, jeg kjenner meg friere, lettere, kan ikke forklare det egentlig, men jeg er veldig takknemlig for opplevelsen. :-)
-Anne Romslo - Fotograf - www.anneromslo.com Trinn III

 

Takk for kjempedager. Nå er jeg fylt med ny energi og ståpå mot! Takk. Jeg sprudler av glede og vet ikke helt hvorfor men nyter det. Du er super god. Takk igjen. Stor varm klem
-Carina Musk-Andersen carina@musk-andersen.no Trinn III

 

Gleder jeg meg utrolig masse til onsdagskveldene, med rom for endeløse grenseløse tankesprang, bilder og gode folk. Det felleskapet der vil gjøre min foto/kunst- verden virkeligere. Den tiden du har satt av til å se på bildene jeg har lagd i høst, har vært levende minutter for meg
-Lena Nilsen  snillelena@hotmail.com Trinn III

 

Jeg må sende deg en Takk igjen. Det er bare helt fantastisk hvordan alt har endret seg :-) :-)
-Sunniva A. Halvorsen, Fotograf, sunniva@sunhal.net Trinn III

 

Fantastisk hyggelige ettermiddager/kvelder!
Joda, det er vel flere som føler en slags avhengighet av disse fabelaktige onsdagene!
-Mona Five Herbern  mona@herbern. Trinn III


Tusen millioner takk for fantastiske onsdager!!!
-Jon T. Merg – Fotograf – www.fotojon.no - jon-merg@fotojon.no Trinn III

 

Kjære nye venner!
Jeg er så glad for at Robert har laget en slik workshop som kombinerer både egenutvikling og kreativ utforsking av foto. Takk igjen kjære Robert. Og så til dere andre herlige workshopdeltagere: dere er en fantastisk gjeng, og med bilder som virkelig inspirerer. Gleder meg til å fortsette å treffe dere.
-klem fra Christin Aronsen chriaro2@gmail.com Trinn III