Trinn II
 

Vil takke for et utrolig lærerikt kurs hvor jeg føler at jeg virkelig har utviklet meg og oppdaget nye sider ved meg selv. Både oppgavene og bildekritikken var førsteklasses.
Alt i alt en opplevelse jeg vil anbefale ALLE.
-John Tollefsen biketol@gmail.com  Trinn II

 

Undervisningen din har vært veldig utrolig bra, for meg den vært anledningen til at jeg har kommet så langt på så kort tid: Synes jeg tar fått mulighet til å ta et sjumilsteg bade i personlig utvikling og i fotografisk forståelse fordi jeg har møtt deg. Du er unik.
-Anne Romslo -  Fotograf - anneromslo@yahoo.no Trinn II

 

Synes du som kursleder gir veldig mye, du er meget generøs, du brenner for det du underviser i, du viser stor grad av empati og du vil at alle skal være fornøyd. Det tror jeg du lykkes bortimot 100 % med.
-Jan Magnus Reneflot www.fotorefleksjoner.no  jm-re@online.no Trinn II

 

Robert, tusen takk for en givende og inspirerende helg! Jeg har lært, og på visse områder repetert, veldig viktige tanker. Du har løftet fotoworkshopbegrepet videre. Så bra! Du er kunnskapsrik, postiv og lyttende som foreleser. Behagelig å høre på i så mange timer. Med humor og selvironi.
-Christin Aronsen chriaro2@gmail.com Trinn II

 

For meg stiller du i en særklasse i forhold til læren om fotografi, bildekomposisjon og ikke minst det å lære noe nytt om livet i seg selv. Helt perfekt opplegg etter mitt ønske. Jeg har ellers ikke fått nok av Robert Sannes, så vær snill å send meg invitasjoner til nye workshops du måtte holde.
-Jon T. Merg – Fotograf  www.fotojon.no - jon-merg@fotojon.no Trinn II

 

Thanks for a great workshop this weekend!  Pity we dont have more hours in the day! 
I look forward to Trinn III :-)
-Isabel Cisternas isabel@schmidt-cisternas.net Trinn II

 

Tusen takk for en fantastisk helg! Jeg kjenner det har skjedd en indre forandring allerede. Og det skal du ha takk for. Du er rett og slett dritflink.
-Carina Musk Andersen -  Fotograf - carina@musk-andersen.no Trinn II

 

Jeg vil bare si at jeg er så glad for at DU er den du er, et fantastisk menneske som har gitt meg så UTROLIG mye! Fy faen dette er du flink til :) Glem aldri det! TAKK :)
-Randi Stokke rstokke80@hotmail.com Trinn II

 

Stemningen Robert fikk fram i klassen var helt unik, og hele denne klassen fulgte med over, fra Trinn II til Trinn III. Begge Workshoppene var helt FANTASTISKE, med oppgaver som var utrolig spennende og inspirerende. Gleder meg til "trinn 4, 5 , 6"......osv, for jeg håper av hele mitt hjerte at det blir flere av Robert sine Workshopper!!!!
-Mona Five Herbern  mona@herbern.no Trinn II