REVIEWS  -  Trinn I

 

Det er forferdelig lenge siden jeg har blitt så inspirert og fascinert av noe, og det var en herlig følelse.Helgen som har gått har gitt meg enormt med energi, selv om den fysisk sett var intens. Da jeg kom, lette jeg etter noe som kunne få meg ut av ”A4-boksen” min som fotograf. Da jeg dro på søndag var jeg ikke bare på god vei ut av denne, men også ut av den boksen jeg som menneske har vært i. 
Takk.
-Trond Carlsen-Os  - tcarls2@online.no   

 

Dette var MER enn forventet. Takk for en fantastisk helg! Du har
klart å fylle meg opp på de fleste plan. TAKK!!
Gleder meg til fortsettelsen.
-Klem fra Anne Sophie - annesophie@photographia.no

 

Takk for en fantastisk og utviklende helg.
Det har vært skremmende, krevende, utfordrende, inspirerende, engasjerende og energi-givende. Jeg får følelsen av å stå foran en portal, og nå er det bare å opparbeide mot og styrke til å gå igjennom.
Takk for at du vekker denne troen i mennesker. Fantastisk å møte et menneske som har så sterk tro på det gode i andre. Det er ikke så ofte dette skjer, og når det skjer oppleves det sterkt og magisk.
-Stine Jenssen -stine@jenssen.cc 

 

Veldig imponert og takknemelig for at jeg turte å melde meg på denne workshopen. Roberto du er helt utrolig til å få fram det beste i oss alle. Tusen takk for alt du gav av deg selv til oss!
-Cecilie Vinjevoll - cecilie@vinjevoll.com


Ville bare si TUSEN TAKK for FANTASTISK workshop!!!
Svever ennå! ;o) Ble veldig inspirert og gleder meg til å ta masse flotte bilder fremover. Det du formidler er kjempe viktig. Vil også takke for at du delte så mye av deg selv med oss. Det er ikke alle som gjør det så åpent som det du har gjort. Du er et vakkert menneske og en fantastisk veileder! Takk for alt.
-Helene Haffner  helene.haffner@gmail.com 
 

Det har vært morsomt å registrere hvor mye positiv energi fra foreleser har å si for en gruppe som helhet. Må bare få si til deg Robert, synes du er utrolig modig som tør å nærme deg et så stort og viktig tema, og du gjør det på en sånn fin måte.
-Ann-Helen Hagh ann-helen@netcom.no 
 

Utrolig målløs, helt fantastisk helg!!! Kommer til å angre visst jeg ikke melder meg på trinn 2. Liver er for kort til å ikke melde seg på....
-Cecilie Groth Hovi Vinjevoll cecilie@vinjevoll.com 
 

Tusen takk for en imponerende weekend, Dette var virkelig inspirerende, lenge siden noen har imponert meg med sine kunskaper til de grader som du har. Sterke ord JA men du fortjener hvert eneste ett. Ikke forandre på noe, dette funker. Nok en gang tusen takk og lykke til videre.
-Amund Vikøren  amuund@frisurf.no
 

Hei, tusen takk for en kjempehelg, ble frelst- nå vet jeg at jeg skal drive med dette.
-Silje Siljeberg76@hotmail.com
 

Toppkarakter! ;)  Send meg mail om workshops i tiden fremover!
-Elin Andersen elin_andersen@hotmail.com