One day creativity course
 

Det var en utrolig bra dag. Kurset ga meg veldig mange inputs på bevisstgjøring, rett fokus, muligheter, erkjennelser og vilje til endringer for å få frem mine kreative sider som har ligget brakk alt for lenge... Jeg syns kurset var veldig ærlig og åpent, og mange tanker har kommet til overflaten og ga meg umiddelbar inspirasjon. Kjente at hodet ble fullt av tanker og ideer.
Forventningene til kurset ble absolutt innfridd, og har man først startet å gå inn i det vi gjorde blir man veldig sugen på å lære mer og snakke mer om det. Bli mer kjent med seg selv og bli mer ærlig mot seg selv, hvordan man kan gjøre det og hvor man bør begynne. Veldig interessant med neste trinn.
Jeg har diskutert med andre i etterkant av kurset, og allerede anbefalt det videre til flere jeg kjenner, til mennesker som både er interessert i og trenger inspirasjon som jeg selv fikk.
Som foreleser syns jeg du er veldig inspirerende, ærlig, lyttende og engasjerende.
-Lise ReangJeg synes endagskurset var veldig bra. At du deler noen av dine egne erfaringer, legger opp til dialog med oss og har med bilder/musikk gjør kurset ”levende”. 
For meg personlig ga det meg ny energi og inspirasjon til ”å stoppe opp litt” og ta mer bevisste valg i livet mitt. Jeg er opptatt av endringsarbeid både privat og i jobbsammenheng (jobber i ungdomspsykiatrien). Særlig begrepsavklaringene rundt mål og intensjon var viktig for meg. Vil absolutt anbefale kurset til andre. Stå på!! ;-) 
-Elisabeth Ytreeide

 


Har vært på en del kurs innen kreativitet, men må si at du satt fart på sakene... fikk lyst til å begynne å tegne igjen faktisk og det er en stund siden jeg har rørt blyanten kan du si. 
Du var ærlig, rett på sak og fikk tankene til å surre i hodet igjen. 
Jeg anbefaler absolutt alle til å ta et kurs som dette uansett hva man jobber med, fordi man drar alltid nytte av å forandre tankemønsteret. Tusen takk for et kjempe læringsrikt kurs!
- Anniken RakåsJeg synes endagskurset var bra. 
Mitt utbytte ligger først og fremst i at jeg er blitt litt mer bevisst på hva jeg vil, og hva min intensjon for livet og fotografi er. Tar nok litt tid før jeg er helt sikker, men det hjelper å få vekket bevisstheten. Dessuten har jeg bare blitt enda mer klar over at livet er så mye mer enn jobb, skole og penger!
Vil absolutt anbefale dette til andre. Endagskurset vil jeg nok anbefale til dem som er litt skeptiske, og som kanksje synes det er litt mye å betale for en hel helg. Når jeg selv har vært på helgekurs, vil det kanskje bli det jeg anbefaler.. Det gjennstår å se ;)
-Maria Bokneberg