TUITION Reviews - Lectures / schools

 

Robert Sannes er den beste motivator/mentor/inspirator/livskjenner jeg noen gang har møtt. 
Ikke bare har han fått meg til å totalt endre bildeforståelse og åpnet for min iboende kreativitet, men han har også gitt meg et nytt syn på hva vi er som mennesker og vår livsgjerning. Hans evne til å sy isammen foto med livslære og filosofi er helt enestående. Etter å ha deltatt på hans utrolig givende undervisning har jeg blitt et mer skapende og sjeleglad menneske.  Jeg skulle ønske at alle kunne få oppleve hans inspirerende timer!
-Sunniva A. Halvorsen  - Fotograf   www.facebook.com/FOTOGRAF-Sunniva-A-Halvorsen

 

Robert Sannes er den beste læreren jeg har hatt. Han innehar stor kompetanse om foto, men også om livet, noe som igjen er viktig for fotografering som yrke og kunst.
-René Zografos - Journalist, fotograf og forfatter  www.renessanse.no 

 

Den pedagogiske linjen Robert Sannes kjører overgår alt jeg har vært borti gjennom alle år på grunnskole og videregående. Dette utgjør en enorm motivasjonsfaktor! Jeg er overbevist om at Robert klarer å vekke innovativ tankegang og ny kreativitet i enhver fotograf, uansett interesse eller arbeidsområde.
-Joakim Andreassen - Actionsport fotograf   joakand@gmail.com - www.joakimandreassen.com

 

Jeg husker enda hvor skrekkslagen jeg var etter første time med Robert Sannes - han virket virkelig skummel. Hehe. Heldigvis tok det seg opp igjen samme dag, og de videre timene ble noen av høydepunktene på fotokurset. Anbefaler dette på det sterkeste!
-Inger Vasstveit, Sosialantropolog  inger.vasstveit@gmail.com

 

Jeg hadde vært ansatt i Telenor i 26 år når jeg startet på kveldskole i foto der Robert Sannes hadde undervisning i bildekommunikasjon. Jeg var overbevist etter første kveld. Robert er en fantastisk fotograf/kunstner og pedagog. I løpet av semesteret bestemte jeg meg for å si opp min stilling i Telenor og satse på en karriere som fotograf. Robert ga meg troen på at jeg kunne lykkes gjennom sin undervisning og tilstedeværelse som menneske. Jeg har i ettertid deltatt på trinn II og III, og dette har styrket meg ytterligere som menneske og fotograf. 
-Jon T. Merg – Fotograf  www.fotojon.no - jon-merg@fotojon.no

 

-Robert Sannes er en lærer i Patch Adams katogorien. Inspirasjon er en underdrivelse!
-Kine Beate – Livskunstner  Md.tation@gmail.com

 

Jeg er utrolig takknemmelig for at jeg har fått mulighet til å møte Robert Sannes, han er ikke bare utrolig dyktig som lærer, han er dyktig som menneske. Mr Inspirasjon!
-Anne Romslo -  Fotograf  anneromslo@yahoo.no

 

Jeg har hatt fantastisk mye igjen, for at jeg var så utrolig heldig å få Robert som lærer, inn i mitt liv!  Jeg begynte først på heldags skole (i 2006) der Robert foreleste. Jeg var da 40 år, og ikke helt "høy i hatten", da det var en rimelig god stund siden jeg hadde sittet på skolebenken, men den første "AHA opplevelsen" kom allerede den første dagen vi hadde Robert som lærer. Har ikke angret en dag, takket være, ene og alene Robert!
Robert er en utrolig fotograf og kunstner, og et fantastisk menneske.  Han inspirerer på en måte jeg ikke trodde var mulig, før jeg fikk oppleve å ha han som lærer, en utrolig pedagog. Han "ser" deg, og får også deg til å se ting annerledes, på en forfriskende og positiv, og ikke minst kreativ måte. Det er ikke bare bildene som utvikler seg når man har undervisning med Robert, men også en selv som menneske.
-Vennlig hilsen fra Mona Five Herbern ("litt som poteten" og fotograf)  mona@herbern.no

 

Hei Robert! Tiden med deg har vært veldig verdifull for meg. Du er en stor inspirasjons kilde som gir masse av deg selv, og det må du fortsette med. Du er en god veileder som sår positivitet og nye tanker. Har bare ros å gi deg.
-Marina Rastad Tennefoss - Fotograf   marina@tennefoss.no


”Livet er for kort til ikke å delta på workshop med Robert Sannes”
-Jon T. Merg – Fotograf   www.fotojon.no - jon-merg@fotojon.no