BALI Workshop


Click for IMAGES

 
 

om BALI WORKSHOPen  - fra deltakere

 

10 uvirkelige dager, med 10 nysgjerrige kreatører og 2 magiske mestere,
på et sted jeg vil tenke tilbake på som paradis.  
Jeg er fortsatt stum av beundring over alt jeg har fått i denne "pakken"! 
Du rører - og berører noe i oss alle. Får oss stadig til å reflektere over ting vi tidligere ikke har brukt så mye tid på, men som er så viktig. Takk for påminnelsen!
Takk for at du har hjulpet meg med å se meg selv, se bildene mine, se meg selv i mine egne bilder og i andres bilder, se meg selv i andre mennesker, på en ny måte...
Takk for påminnelsen om at det finnes noe vakkert i alt, og at jeg aldri kan se meg ferdig - livet kan aldri bli kjedelig. Dette vil være en god "boble" å ta tak i når hverdagen møter nesetippen. 
Takk for tid, entusiasme og glød, og alt det vakre du får oss til å skape - sammen
-Hanne R - hannekro@yahoo.no   

 

I løpet av mitt opphold på Shangri-La har nye dører blitt åpnet. Du har vist meg en ny verden som jeg har blitt veldig interessert i å utforske mer. Bare i løpet av den korte tiden her har store endringer skjedd i mitt indre. Jeg tror faktisk de prosessene som nå er i gang vil være med på å endre livet mitt. Du skal ha takk for det!
Videre nå skal jeg fortsette å praktisere de metodene du har lært meg, og jobbe mot å frigjøre meg selv.Takk for nå Robert, Vi ses igjen om ikke lenge!!Tusen Takk Robert!
-Roy Moss - 
royofnorway@gmail.com   

 

Tusen takk Robert og Pia!
Dette har vært en uforglemmelig opplevelse. Det har føltes som å tre inn i et indre tempel og møtes min og andres sjeler der. Jeg har funnet en ny ro, en flyt og en vei - en ny sti i skogen der bekken bruser og fuglene kvitrer. Jeg gleder meg til å være helt til stede og oppleve det som er i nået. Takk! 
-Vivian Songe - vivian.songe@insightpress.no

 

Dette har vært en herlig opplevelse. En fin gjeng + gode lærere. Alle leksjonene og metodene var helt fantastiske. Jeg har også fått et nytt syn på yoga, takket være Pia. Metodene er noe jeg skal fortsette med. Vet egentlig ikke hvordan jeg skal sette ord på hva jeg føler, for dette var Magisk!! Tusen hjertelig takk for en fantastisk tid på Bali! 
-Alexander Granlie - alexander.granlie@gmail.com

 

Jeg hadde et knallkjekt opphold på Bali. De dørene du har åpnet må jeg selv passe på å holde åpne! =) Jeg koste meg med de utfordringene du gav meg. Og yoga´en om morgenen var fantastisk, takk til Pia!
Store sjanser for at vi ses igjen på dette =) Tusen takk Robert!
-Paul Magnus Rebnord - paul@fotoreb.com

 

Takk for at du er min inspirasjon!
-Sunniva A. Halvorsen - sunniva@sunhal.net

 

Kjære Robert. Jeg må innrømme at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Jeg er stappfull av inntrykk og kjærlighet og drømmer. Det eneste jeg er sikker på, er at det er på denne workshopen jeg burde ha startet (mine nye studier). Men, dette er jo en ny start dette også :)
Så, jeg vil få takket deg. Takk for at du gir av deg selv. Takk for kloke ord, din enorme kunnskap, din generøsitet og for tiden du har brukt på å gi meg tilbakemelding på bildene mine. Takk for at du har vekket en ny inspirasjon i meg, og for at du har bidratt til at jeg ser mine egne potensialer litt klarere.
Takk for at du ser meg!
Jeg kan nesten ikke vente til den dagen jeg kan se tilbake på disse 10 fantastiske dagene, og virkelig kjenne hva det har gjort med meg. Akkurat nå føles det som en deilig drøm jeg ikke vil våkne fra :) 
Takk! 
-Thea Gunnari thea.gunnari@gmail.com  

 

Takk for en utrolig spennende opplevelse. I løpet av disse 10 dagene har jeg fått mye inspirasjon og møtt mange interessante mennesker. 
Shangri-La har vært et fantastisk sted å ha fotoworkshop på, deilig mat og ekstremt hyggelig bevertning: Er som å våkne i paradis. Herlig at de tilbyr massasje pluss pool og hav på stedet. Veldig bra program, godt planlagt undervisning, og Pia er den beste yoga instruktøren jeg har hatt.
Det var deilig å komme ned til Bali og få tid til å bli bedre kjent med seg selv som person og fotograf. Jeg har fått mange nye ideer til spennende bilder!
Selv om jeg har deltatt på Trinn II før, var dette deilig! Kan egentlig ikke være med på dette for mange ganger. Du er en fantastisk inspirator og god foreleser. Det er lett å se at at du virkelig brenner for det du formidler, og dette smitter over! Metodene har gjort at jeg har fått bedre kontakt med meg selv, og blitt bedre til å lytte bakenfor. Takk for at du er den du er.
-Rebecca Ravnberg - rebecca.ravneberg@gmail.com  

 

Jeg vil få tacka dig for den her tiden på Bali! Det har varit veldigt spennande, lærorikt och verdefullt for mig att varit her! Du och Pia er veldigt inspirerande och ger mycket av er sjelva. Jag kenner jag har lært mig mycket och fått en ny syn på saker och ting. Nær jag kommer hem ska jag fortsetta med metoderna och jag ser fram emot att fortsetta prosessen vidare.
Tiden på workshoppen med alla fina upplevelser er et minne før livet! 
-Camilla Dahmberg - camilladahmberg@hotmail.com       

 

Mat = Fantastisk!
Yoga og meditasjon = helt topp!
Spa = Topp!
Forelesningene = Ingen over, ingen under!
Bildegjennomgang = Mangler ord.
Du leser oss som en åpen bok.
Har tenkt hardt på forbedringspotensial som du ba om; vanskelig å finne...
Har du vurdert å starte skole her nede?? 
-Hanne R - hannekro@yahoo.no