GALLERIES   ART INTEGRATION   WORKSHOPS   ABOUT   NEWS  
 


 

WORKSHOP i Toscana - ITALIA Trinn II
Velkommen til pittoreske og inspirerende ITALIA! På workshopen vil du blant annet lære om effektive METODER for å åpne din iboende kreativitet, intuisjon og for å øve evnen til å SE og transformere dette til kommuniserende billeduttrykk.
Det blir en god blanding av øvelser med konstruktive billedanalyser og faglige innspill / forelesninger - med vekt på komposisjon, essens og kunsten å formidle. Du møter et trygt og godt miljø, der skapende entusiasme, inspirasjon, selvtillit og egenutvikling står sentralt. Se gjerne tilbakemeldinger her fra tidligere deltakere.

Sted og deltakere:
Vi har et nydelig sted for oss selv - tilknyttet et 800 år gammelt slott med en fantastisk panoramautsikt over Lunadalen og Apuanealpene i Toscana. Området byr på spennende historie, her er rikt på atmosfære, mat, vin, kultur, kunst, natur og arkitektur. Middelhavet er ikke langt unna. Her er det mye som er egnet for å inspirere og nære dine sanser. Det er absolutt duket for en opplevelse for livet... Vi blir max 12 deltakere - slik at det blir god tid til hver enkelt. Workshopen bygger på Trinn I og er også åpen for deg som har studert ved BNSOP første semester med Robert som lærer. Om du ikke har slik bakgrunn og likevel ønsker bli med nå - ta kontakt :)

Pris, dato og info:
Lørdag 06 mai til lørdag 13 mai. Pris: 12.900 for workshopen inklusive overnatting. Norwegian har rimelige ruter til Pisa og Milano og vil matche workshopen med sine avganger til Pisa. Maten ordner vi selv på sosialt vis.

Påmelding:
Du sikrer din plass ved å sette inn 1900,- på workshop konto 9615.12.63108
NB! Husk å merke med navnet ditt + å sende meg en mail om din påmelding. Beløpet er bindende og tilbakebetales ikke dersom du senere avbestiller kurset. Det resterende betales innen to måneder før workshopstart. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på til post@robertsannes.com Velkommen! Gleder meg!

Vil du se mer informasjon / bilder? Meld deg på facebook-gruppen for workshopen her :)


 O v e r s i k t
 R e f e r a n s e r
 


A n n e t